corrigerend ondergoed voor mannen

Corrigerend ondergoed voor mannen is in opkomst. Naast het aanbod van ondergoed voor vrouwen zijn er nu ook een paar modellen op de markt die voor heren geschikt zijn, en waarom ook niet?

Het heeft wel even zoeken gekost, want voor mannen is er niet zo veel beschikbaar als voor de vrouwen.

Corrigerend ondergoed voor mannen

Dat er niet veel verschillende soorten corrigerend ondergoed voor mannen beschikbaar zijn is niet zo heel vreemd.

Figuurcorrigerend mannen

Het lijkt wel of de markt voor mannen bijna niet bestaat, en als het al bestaat gaat het al snel over figuurcorrigerend mannen ondergoed. Liftend bestaat bijna niet en een ander kledingstuk dan een hemd of shirt is lastig te vinden. Over het algemeen lijkt het er op dat heren niet zo figuurbewust zijn, maar niets is minder waar.

Vooral de torso krijgt aandacht

Het is vooral de torso die de aandacht krijgt voor een gecorrigeerd resultaat, omdat deze vaker extra vorm wenst dan andere gebieden van het lichaam. In ons artikel over corrigerend ondergoed hebben we vooral veel geschreven over de beschikbare modellen voor vrouwen.

Wat is er dan voor heren beschikbaar?

bekijk alle corrigerende producten voor mannen

welke types ondergoed zijn er voor mannen

Zoals genoemd zijn er niet veel soorten beschikbaar, welke types ondergoed er wel beschikbaar zijn hebben we hieronder voor je op een rij gezet.

Corrigerend hemd voor mannen (compressieshirt)

 • biedt vorm rondom de taille
 • liftend en vormend effect van borstspieren
 • Geven ook richting en steun aan een betere houding.

Absoluut het meest beschikbaar zijn corrigerende hemden voor mannen. Deze zorgen voor een glad torso en bieden steun en vorm rond de borstspieren, en verstevigen de taille voor een plattere buik. Een corrigerend hemd zit strak om het lijf en biedt naast versteviging en vorm ook extra warmte.

Wat wordt er gecorrigeerd

Corrigerende hemden bieden niet alleen steun aan de voorkant, ook de achterkant geeft steun, en forceert je een betere zelfverzekerde houding aan te nemen. Het zet de schouderbladen naar achteren waardoor je de juiste houding aanneemt.

Het dragen van een corrigerend hemd zorgt er ook voor dat de zogenaamde ‘manboobs’ platgedrukt worden en minder opvallend zijn. De huid die anders wat puntig door de kleding zichtbaar is wordt gladgestreken en zorgt voor een verzorgder torso.

Waar kan het onder gedragen worden

Een corrigerend hemd kan onder vrijwel elk soort kledingstuk gedragen worden, en hoeft ook lang niet altijd naadloos te zijn. Of het nu bedoeld is om onder een t-shirt, blouse, trui of longsleeve te dragen.

Bekijk prijzen voor corrigerende hemden voor mannen

Corrigerende boxers

Corrigerende boxers

 • beschikbaar met een liftend effect voor de billen
 • elastisch en stevig voor dagelijks gebruik
 • let op met de maat en warmte om ongemak te voorkomen

De corrigerende boxers zouden niet mogen ontbreken maar het aanbod hiervan blijft schaars. Toch zijn er af en toe modellen corrigerende boxers die we hebben weten op te sporen zoals hierboven. Voorzien van ademend materiaal zijn deze boxer bedoelt om de billen van de man te accentueren. Het merk dat vooral levert in dit type ondergoed is rounderbum (toepasselijk)

De keuze is niet reuze

Erg veel keus in kleur of modellen is er niet, maar wie weet wordt dit in de toekomst opgelost. Boxers zitten over het algemeeen strak en is ook nodig om het gewenste liftende effect te creeren. Deze soort boxers vallen klein dus bestel voor de zekerheid een maat extra. Een te strakke boxer kan bij langdurig zitten zorgen voor een oncomfortabel gevoel.

Bekijk prijzen voor corrigerende boxers

De juiste manier om te zoeken naar producten

We hebben tijdens het schrijven van dit artikel gemerkt dat de juiste manier om te zoeken nogal uitmaakt of je resultaten online vindt. Daarom hebben we de termen die wij hebben gebruikt hieronder voor je opgeschreven om het makkelijker voor je te maken de juiste zoekopdracht te doen, en de producten te vinden die jij zoekt.

 • Heren boxer lift
 • Correctie heren
 • figuurcorrigerend mannen

Tips voor mannen

 • Zorg er voor dat het ondergoed vooral bij het kruis niet te warm is, en kies voor ademend materiaal.
 • Compressie shirts hebben soms hetzelfde effect als een corrigerend hemd. Let er wel op dat een echt corrigerend hemd voorzien is van verstevigde banden en dus een beter corrigerend effect zal hebben op je torso.
 • Let op dat je de juiste maat kiest, te strak zorgt voor puilen van de huid, te los en er is geen corrigerende werking

 

 

Heb jij een plek gevonden die wel een groot aanbod heeft aan corrigerend ondergoed voor mannen, laat het ons en andere lezers dan weten met een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *