Een gratis dieet schema online proberen, zonder risico

Wat ontzettend irritant als je een gratis dieet schema online gevonden hebt, en er dan achter komt dat het je toch geld kost? En je wilt je toch lekker kunnen voelen in jou favoriete kleding, terwijl je energie overhoudt.

Dit gratis te proberen weekmenu bevat een schema voor een hele week om je met je dieet te helpen. En maakt het leuk iets nieuws te proberen omdat het lekker eenvoudig blijft.

Je hebt voor niets al een hoop gerechten voor een dieet weekmenu die je combineren kan. En heb je de smaak te pakken gekregen, dan ben je vrij in de keus dit uit te breiden met het hele boek.

Probeer dit gratis dieet schema weekmenu zonder risico, lees verder wat je er mee kan.

Een gratis dieet schema met een gezond weekmenu

voorbeeld van 2 gerechten die je kan vinden in het gratis dieet schema weekmenu
klik op de afbeelding om direct jouw gratis dieet schema online aan te vragen.

Het is fijn dat er een gratis dieet schema online aan te vragen is die daarna ook waarde heeft. Vaak zijn de schema’s na een week saai, en is het maar wachten op nieuwe recepten die je aan je schema toe kan voegen.

Het volgen van een dieet, of het gebruiken van een dieet schema is een aanbevolen manier om een strakker figuur te krijgen. We hebben ook geschreven over corrigerend ondergoed om je figuur te veranderen, en daarbij is een dieet een blijvende oplossing.

Een gratis gezond dieet weekmenu

Het gratis dieet schema online is een gezond weekmenu met gerechten die rechtstreeks uit het receptenboek komen. Dit receptenboek is te koop en heet met recht een ‘bijbel’ omdat het enorm veel gerechten bevat die makkelijk zijn om te maken.

Maak gebruik van het gratis dieet schema weekmenu door hem hier aan te vragen.

Wat is een gezond voedingsschema (voorbeeld) voor een afvallen dieet

voedingsschema voorbeeld met dagen van de week en momenten van de dag verschillende gerechten

Een dieet schema is onderdeel van een afslankplan. Hier staan bijvoorbeeld de doelen in die je wilt behalen en de middelen om deze te bereiken. Een dieet schema geeft aan wanneer je wat kunt eten. En helpt je energie te behouden terwijl je gewicht verminderd.

In het voedingsschema voorbeeld hierboven zie je de dagen van de week staan, met daarachter, voor elk moment van de dag een gerecht om te eten. Een schema zoals deze zorgt er voor dat je dieet makkelijk te volgen is en je een houvast hebt.

Welk dieet schema past het beste bij mij

Fruit en groente gearrangeerd in de vorm van een vraagteken

Het dieet schema dat het beste bij jou past is er een die gerechten heeft die je lekker vindt, en die je zelf maken kan. Er is ook een manier om er achter komen wat bij jouw past door het doen van een quiz die je laat zien wat jij van jezelf weet.

Het gaat er niet echt om of het past bij jouw lichaam, omdat mensen niet altijd verschillend zijn als het om afvallen gaat. Ons lichaam werkt in veel gevallen hetzelfde, en slaat energie op als er teveel van binnenkomt.

Wel belangrijk is nagaan hoe jou dag er uit ziet. Beweeg je veel dan kan je het dieet aanpassen met iets extra’s. Door te maken wat jij lekker vindt kan je gerechten combineren zodat het precies bij jou past. Voeding heeft een grotere impact op gewichtsverlies dan beweging.

Een quiz doen om een passend dieet te vinden

Om er achter te komen of het gratis dieet schema ook iets voor jou is, kan je een quiz doen om hier antwoord op te krijgen. Deze quiz bestaat uit 12 vragen en hiermee ontdek je jou ‘afslank IQ’. Het geeft inzicht in jou kennis over dieet, en leert je nieuwe inzichten er achter komen wat passend is voor jou.

klik hier voor 12 korte vragen om een passend dieet schema te vinden voor jou. 

Wat een gratis weekmenu schema al voor je dieet kan doen

Het gratis weekmenu schema kan je natuurlijk veel vaker gebruiken. Je kan de gerechten die beschreven staan ook op andere manieren combineren, en het geeft je originele ideeën om zelf iets nieuws te maken. Met het weekmenu heb je een goede basis om een dieet op te baseren. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat het je nog meer biedt, dan loop je geen risico’s als je het boek bestelt

Het weekmenu komt uit een volledig receptenboek met schema’s voor andere weken. Verschillende momenten in het jaar, en met feestelijk eten om op tafel te zetten.

Het receptenboek waar het gratis weekmenu uit komt kan je 60 dagen lang proberen zonder risico. Bevalt het je niet, dan kan je zonder problemen vragen om je aankoop retour.

Makkelijke recepten voor je dieet om aan het schema toe te voegen

De beschreven recepten zijn makkelijk klaar te maken, en je kan het eindeloos combineren. Vind je een gerecht met favoriete ingrediënten, voeg dit dan op een ander moment van de dag aan je maaltijd toe.

voorbeeld van een makkelijk recept met mandarijn en walnoten
Voorbeeld met mandarijn en walnoten, één van de vele recepten uit het boek dat je gratis kan proberen

De recepten zijn eenvoudig en komen met boodschappenlijstjes om je te helpen bij het boodschappen doen. Zo koop je genoeg en niet teveel of te weinig.

Makkelijk recept voor je dieet met Rucola salade, paddenstoelen en ei
Voorbeeld met rucola, paddenstoelen en ei. Uit het receptenboek.

Veel gerechten kan je vervangen met anderen als het niet helemaal naar je smaak is. Elk gerecht heeft al een balans die gericht is op voldoende voeding, en zonder tekort aan energie. Ze zijn makkelijk, en toe te voegen aan elke dag die jij wenst.

Is het een goed dieet schema in de overgang

Het volgen van een goed dieet in de overgang moet je energie geven en niet kosten. Je lichaam maakt al genoeg veranderingen door, en je niet zit te wachten op een dieet dat zorgt voor extra hoofdpijn. De recepten die genoemd worden bestaan daarom vooral uit het combineren van verschillende etenswaren, die samen zorgen voor een gebalanceerde maaltijd.

Tijdens de menopauze moeiteloos je gewicht in toom houden zorgt er voor dat jij je in nieuwe kleding ook lekker voelt.

Wat wordt aangeraden te eten in de overgang

Tijdens de overgang wordt aangeraden zuivel te eten zoals melk en yoghurt. Zuivel in je dieet schema helpt tegen botontkalking, en geeft je calcium waarvan je wat extra’s nodig kan hebben. Ook zuivel, en yoghurt wordt in het receptenboek meegenomen, als je na het gratis dieet schema er voor kiest deze te proberen.

Opvliegers en voeding

Over opvliegers en voeding is veel te vinden, en voor sommigen speelt voeding hier een belangrijke rol in. Zoals hier te lezen is zijn suikers een belangrijke ‘trigger’ en deze wil je verminderen. Dankzij het volgen van een dieet schema dat suikers tot een minimum brengt, haal je een belangrijke oorzaak er mee weg.

Een boek met makkelijke gezonde recepten voor 1 persoon

voorbeeldtekst van weekmenu met boodschappenlijstje

Het receptenboek staat vol met makkelijke gezonde recepten voor 1 persoon, en is geschikt voor 1 persoon. Voor 1 persoon kan je eenvoudig de porties aanpassen. Of je maakt het zoals het er staat en bewaart de helft voor een andere dag.

Voor 1 persoon wil je makkelijk iets klaarmaken en dan graag op een gezonde manier. Je neemt er al snel wat minder tijd voor, en de recepten moeten dan snel klaar te maken zijn.

Het boek met deze recepten komt ook met boodschappenlijstje zodat je geen eten overhoudt.

Vindt hier je gratis weekmenu voor 1 persoon

Social media voor nieuwe gratis gerechten en uitleg

Het receptenboek waar het gratis dieet schema online te vinden is geeft ook gratis tips en uitleg via social media. Zo is er een facebook pagina waar nieuwe recepten worden aangeraden, en een YouTube kanaal met nog meer inhoud.

Vraag nu het gratis dieet schema online aan.

Via Youtube steeds nieuwe tips om af te vallen

Er worden gratis dieet tips gegeven op het YouTube kanaal van de schrijver van het complete receptenboek. Het YouTube kanaal telt meer dan 8350 abonnees en biedt meer dan 123 gratis video’s met tips over eten, het dieet schema en beste producten.

De video’s blijven up-to-date en geven je informatie over de belangrijkste onderdelen van het dieet waaronder:

  • Hoe je door voeding meer energie overhoudt
  • Maaltijden in buffet stijl kan maken
  • Geteste muesli op gezondheid
  • Tips voor het effectief verbranden van vetten

Termen zoals Kurkuma worden hier uitgelegd en er wordt verteld welke de beste is om te gebruiken.

Op Facebook nieuwe recepten krijgen

voorbeeld van een facebook bericht met courgette lasagne met ricotta en parmaham

Regelmatig worden er via de Facebookpagina nieuwe recepten en ideeën gedeeld. Met een foto waar je trek van krijgt laten ze weten wat je in het receptenboek te wachten staat. Het receptenboek kan je vervolgens zonder risico proberen, want als het niet bevalt kan je je aankoopbedrag terug laten storten.

 

Dit artikel hebben we voor je geschreven omdat voeding je helpt je figuur te behouden, of te veranderen. Kleding draag je het liefst zo lang mogelijk, en meer of minder gewicht zorgt weer voor een veranderende garderobe.

Heb je het geprobeerd? laat andere bezoekers weten wat jij vond van dit gratis dieet schema.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *