Naadloos corrigerend ondergoed - title

naadloos corrigerend ondergoed, voorbeelden en modellen

Naadloos corrigerend ondergoed  is een must wanneer je voor een mooie vorm gaat en hier iets strakkers op wilt dragen. Niemand zit er op te wachten dat je ondergoed zichtbaar is door die leuke jurk. Er zijn veel verschillende soorten ondergoed en we zetten ze hier voor je op een rij. Misschien ken je al wat modellen en hopelijk leren we je hier iets nieuws waar je voor kunt shoppen. Veel plezier met lezen

Naadloos corrigerend ondergoed voor dames

Natuurlijk voldoet niet elk model ondergoed en misschien ben je op zoek naar een specifieke soort. Zo zijn er body’s, Panty’s Slips en shorts. Allemaal beschikbaar in naadloze varianten. Naadloos corrigerend ondergoed is vaak wel wat duurder dan de ‘gewone’ modellen. Er wordt gebruik gemaakt van fijne stoffen en strak afgewerkt kant, om er voor te zorgen dat het minimaal zichtbaar is.

Voor meer dan 320 verschillende soorten corrigerend ondergoed kan je bij bol.com hier shoppen

Corrigerende body’s met kant

Naadloze corrigerende body’s met kant zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en modellen. De meest populaire modellen zijn degenen die afgewerkt zijn met kant. Dit geeft net dat beetje sexy mee aan het ondergoed. Het kant op naadloze body’s is fijn afgewerkt en onzichtbaar wanneer je dit onder je kleding draagt.

Corrigerende body's met kant
Corrigerende body’s met kant

Corrigerende body’s zonder kant

De ‘eenvoudige’ body zonder afwerking zijn ook al snel iets goedkoper dan body’s met kant. Deze zijn net zo onzichtbaar door het gebruik van fijnmazige stoffen. Randen en naden zijn mooi afgewerkt en onzichtbaar tijdens het dragen er van. Deze kunnen vrijwel overal onder gedragen worden.

Corrigerende body's zonder kant
Corrigerende body’s zonder kant

Corrigerende broek met korset of pijpjes

Een corrigerende broek met korset wordt gedragen tot net onder de buste. Een Corrigerende broek is ondergoed met pijpjes.  het verschil met een body is dat een broekje met korset geen banden over de schouders nodig heeft. Als je een losse top of leuke blouse wilt dragen en deze banden zijn zichtbaar heb je een alternatief nodig. Een broekje of short met korset is dan de uitkomst.

Corrigerende broekjes
Corrigerende broek met korset

Corrigerende shorts

Echte shorts draag je tot net onder de navel. Ideaal dus voor onder een rokje of jurk. Shorts zijn niet verlengd met een korset en bieden dus wat minder correctie. Maar als je niet meer nodig hebt is een short de uitkomst.

Corrigerende shorts
Corrigerende shorts

Corrigerende shorts met liftend effect, voor je billen

Corrigerend ondergoed met een liftend effect geeft wat extra nadruk op je billen. Het is niet alleen oppervlakkig, want een liftend effect zorgt er ook voor dat je broek of jurk net even dat beetje mooier zit of valt. Corrigerende shorts met een liftend of push up effect zijn ook verkrijgbaar met kant.

Corrigerende shorts met liftend effect, voor je billen
Corrigerende shorts met liftend effect, voor je billen

Naadloze short met Siliconen vulling

Siliconen vullingen bewegen en voelen net als je eigen billen. Sommige shorts zijn uitgevoerd met een siliconen vulling voor een extra push-up effect. De vulling voelt natuurlijk aan, en ze zijn uitneembaar. De vullingen kunnen in pockets aan de achterzijde van het broekje worden geplaatst en garanderen mooie en volle billen.

Corrigerende shorts met liftend effect
Corrigerende shorts met liftend effect

Corrigerende slips met vulling

Net als de shorts hebben de corrigerende slips met vulling een pocket voor een siliconen. Voor deze slips valt de maat vaak wel wat kleiner dus wordt aangeraden hier een maat groter voor te bestellen dan je confectiemaat.

Corrigerende slips met vulling
Corrigerende slips met vulling

Welk naadloos corrigerend ondergoed voor mijn figuur

Elk lichaam is verschillend, en daarom heeft elk type lichaam een ander model corrigerend ondergoed nodig voor het gewenste effect. Ken je de naam al die het best jouw figuur omschrijft dan vindt je in deze tabel wel soort ondergoed het gewenste effect creert.

Welk naadloos corrigerend ondergoed voor mijn figuur
Welk naadloos corrigerend ondergoed voor mijn figuur

 

Appel

Een appelfiguur draagt het gewicht voornamelijk rond je middel, de buik en taille. Het ondergoed wat je zoekt zal dus extra effect moeten geven rond dit gebied. een short met korset is het gewenste model

Peer

Een peerfiguur draagt het gewicht voornamelijk op de heupen, de billen, en de dijen. Dit zijn de gebieden die je wilt corrigeren en hiervoor heb je langere short nodig, of shorts met een gevormd dijbeengebied. De billen mag je natuurlijk niet vergeten, dus een model ondergoed die hier extra vorm of versteviging biedt is een must.

Zandloper

Een zandloperfiguur is vaak goed in verhouding. Er is niet echt een specifieke probleemzone, dus wat jij graag mooier gevormd wilt zien is helemaal aan jou. Afhankelijk van het type kleding dat je wilt gaan dragen kies je voor ondergoed dat het mooiste silhouette oplevert. Body’s, shorts, shorts met korset, vulling ja of nee, alles kan.

Recht

Een recht figuur mist vaak een zichtbare taille. Om deze te creeren heb je niet genoeg aan een short en zal de voorkeur uitgaan naar een model met korset. Dit geeft je een strakke vloeiende taille

Omgekeerde peer

Een omgekeerde peer wordt een lichaam mee omschreven die in de schouders wat breder is, en of een grotere buste heeft. Het gewenste effect is het mooier verdelen van je vorm. Wat extra billen of juist wat minder in de borsten kan dit mooi middelen.

 

Heb je nog vragen of wil je de lezers je eigen tips meegeven? laat dan hieronder een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *