corrigerend ondergoed voor onder een jurk - title

Welk corrigerend ondergoed onder jurk

Welk corrigerend ondergoed onder een jurk gedragen kan worden hangt mede af van het type jurk waarvoor je deze wilt dragen. Is het een strakke jurk of zit deze los? Is het een strapless jurk of niet, en hoe lang is de jurk.

Alle types corrigerend ondergoed voor onder een jurk die we hier hebben beschreven zijn hier te vinden.

Omdat het advies voor ondergoed onder een jurk kan gaan om verschillende modellen jurkjes hebben we het onderverdeeld in verschillende modellen. Lees ook ons uitgebreide artikel over corrigerend ondergoed als je meer wilt weten over corrigerend ondergoed in het algemeen.

Voor een Jurk zonder bandjes 

Bij een jurk zonder bandjes is het belangrijk dat je corrigerend ondergoed gebruikt die ook geen bandjes nodig heeft. En belangrijker nog is dat het wel goed moet blijven zitten. 

Corrigerend naadloos korset

Corrigerend naadloos korset

Dit corrigerend naadloos korset heeft een liftend effect op de billen. Daarnaast houdt het je buik strak , je rug mooi in vorm en loopt door tot over je dijbenen.  Omdat het om een korset gaat blijft deze goed zitten en houdt het je hele middenlijf mooi in vorm. 

Een ander alternatief om onder een jurk te dragen zijn Waist nippers. Waist nippers vormen voornamelijk je heupen en zijn te dragen zonder bandjes.

Klik hier voor wat voorbeelden van waist nippers

High waist string

High waist string

Een high waist string is corrigerend van onder de buste tot net boven de heupen. Zoals de naam het al aangeeft is hij aan de achterzijde voorzien van een string, waardoor je billen meer vrijheid krijgen, en de jurk hier mooi overheen valt. Ook voor een high waist string geldt dat deze niet zichtbaar is onder een jurk

Voorbeelden en andere modellen slips met een hoge taille vind je hier

Voor een jurk met bandjes

Voor jurken met bandjes geldt in de eerste plaats dat je hier natuurlijk ook corrigerend ondergoed voor kunt gebruiken dat geschikt is onder een jurk zonder bandjes. Je hebt echter de mogelijkheid te kiezen voor ondergoed dat beter op zijn plaats blijft zitten, en door ondergoed met bandjes te kiezen is afzakken er van verleden tijd.

Er zijn veel verschillende soorten onderjurkjes die je kan dragen, voor wat meer voorbeelden kijk je bij curveswear.

 

Spaghetti top

Spaghetti top voor onder een jurk

Een spaghetti top is een verstevigde top met dunne bandjes over de schouders. Deze zit als een dun jurkje onder je jurk en houdt voornamelijk je bovenlichaam in vorm. Deze top is ook geschikt voor kortere jurkjes omdat hij tot net aan de dijbenen komt.

Een corrigerend hemdje is ook een goede keus om onder een jurkje te dragen, vooral in warme zomerdagen zorgt dit voor een goed figuur.

 

 

Body

corrigerende Body voor onder een jurk

Een body verstevigd van rond de buste tot iets over de heupen. Hij loopt aan de bovenzijde om de buste heen en is zo geschikt voor grote en kleinere bh maten.

Een body is geschikt om meerdere gebieden ineens te corrigeren en veel modellen zijn de dragen onder een jurk, zonder zichtbaar te zijn.

 

Los zittende jurk

Corrigerend ondergoed voor onder een los zittende jurk geeft je wat meer mogelijkheden. Een los jurkje maakt veel minder snel zichtbaar of je corrigerend ondergoed draagt. Ook wanneer je kiest voor een korset of ondergoed wat tot de heupen loopt, zal een extra puiltje niet snel opvallen.

Het biedt je meer keus voor ondergoed

Onder een los zittende jurk kan je gebruik maken van veel steviger ondergoed omdat dit niet perse naadloos hoeft te zijn. Heb je de voorkeur voor steviger ondergoed, dan zal het dragen ervan onder een losse jurk niet opvallen.

 

Bodyjurk

Bodyjurk voor onder een jurk

Een bodyjurk die van zichzelf corrigerend is kan ook goed gedragen worden onder een losse jurk. Het heeft een corrigerende werking zonder dat het je borsten plat drukt, en zakt niet af dankzij de dunne schouderbandjes. Een bodyjurk heeft over het algemeen niet een liftend effect omdat het stevigheid of steun mist rond de heupen.

Voor meer onderjurkjes kan je hier kijken

 

Push-up body

Een push up body heeft extra versteviging voor een maximaal figuurcorrigerend effect. Het push up effect wordt verzorgd door extra versteviging vanuit de buik en de taille. Hierdoor krijg je een mooi decolleté, en is te dragen bij je eigen bh’s.

Ook body’s zonder een liftend effect zijn te vinden. De meeste verschillende modellen, en voor het zien van meer voorbeelden vind je hier meer corrigerende body’s

Strakke jurk

Voor en Na foto bij het dragen van corrigerend ondergoed onder een strakke jurk

Bij het dragen van corrigerend ondergoed onder een strakke jurk is het belangrijk dat het ondergoed hoog genoeg zit, zodat nergens rolletjes zichtbaar zijn. Een strakke jurk maakt het ook wat lastiger om je ondergoed onzichtbaar te houden, dus heb je hiervoor naadloos corrigerend ondergoed nodig.

Bij een strakke jurk kan je het silhouet glad krijgen, en mooie vormen laten zien.

Shaping slip

Shaping slip voor onder een jurk

Een shaping slip gemaakt van dun zacht metariaal corrigeert voornamelijk de heupen en de onderbuik. Een slip zoals deze draagt tot net over de navel. Houdt rekening met de maat, want een te kleine slip zorgt al sneller voor wat ‘puilen’ als deze te strak komt te zitten of iets verzakt.

Veel meer verschillende soorten corrigerende slips voor onder je jurk vind je hier

High waist thigh slimmer

Een high waist thigh slimmer corrigeert de heupen, onderbuik, de taille en de bovenbenen. Het draagt als een short en is daarmee voor kortere jurkjes minder geschikt dan voor jurkjes over de knieen. Ze hebben dankzij hun lengte een corrigerende werking op de billen.

Kijk hier voor meer slips met hoge pijpjes

 

Corrigerend korset met broekje

Corrigerend korset met broekje onder een jurk

Een corrigerend korset als broekje draag je over de dijbenen als een broekje, en tot aan de buste. Ook deze verstevigd van boven tot onder het gehele gebied, maar geeft niet altijd een liftend effect op de billen.

Tips voor het dragen van corrigerend ondergoed onder een jurk

Let op met je decolleté

Let op dat je decolleté niet te laag is ten opzichte van je ondergoed. Niets is vervelender dan dat je ondergoed net even bovenlangs je jurk piept. Kies je toch voor een uitdagender jurkje laat dan de hoge modellen links liggen tenzij je van je jurk weet dat deze zich mooi aansluit onder je buste.

Met bandjes meer zekerheid

Corrigerend ondergoed met bandjes zorgt er voor dat het beter blijft zitten en niet af kan zakken. Dus mocht je je hier zorgen over maken, kies dan als eerst voor modellen met een bandje. Zodra je je zelfverzekerd voelt kan je overstappen naar een strapless model.

Naadloos geeft je meer keus

Naadloos ondergoed kan zowel onder strakke als losse jurkjes gedragen worden. Ze zijn over het algemeen iets duurder maar omdat je zo veel meer keus hebt uit je kledingkast is dit een welkome investering.

Niet naadloos is steviger

Corrigerend ondergoed dat niet naadloos hoeft te zijn geeft over het algemeen meer stevigheid omdat de naden dikker mogen zijn. Heb je behoeft aan meer stevigheid, dan hoef je niet te zoeken naar naadloze modellen.

 

Mis je nog ideeen, of heb je zelf een aanrader? laat het ons dan met een reactie weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *