Welke kleur sokken onder blauw pak - titel

Welke kleur sokken passen onder een blauw pak?

In de loop van de tijd is het kiezen van een sok een wat luchtiger aangelegenheid geworden, en toch is het belangrijk te weten welke kleur sok het best onder een blauw pak past. De sokken worden vaker gedragen met wilde prints en opvallende kleuren. Maar is dit nou het juiste mode advies? Wat zijn nou stijlvolle sokken voor onder een blauw pak. Er zijn een paar basis regels en maar een paar goed passende kleuren onder een blauw pak.

Draag sokken een tint donkerder

Draag de sokken altijd een tint donkerder als dat van je pak. In de zomer worden de pak kleuren wat lichter gedragen en zal je meer mogelijkheden hebben met het kiezen van sokken met lichtere kleuren en opdrukken.

Een opdruk of een effen sok

De opdrukken zijn per type pak drager verschillend. Wil je een wat zakelijkere uitstraling dan kies je een rustige sok met weinig opdruk en een rustig uiterlijk. Wil je laten zien dat er wat te vieren valt of heb je zin om even goed op te vallen dan zijn er heel wat vrolijke prints te koop.

De kwaliteit van een sok is belangrijk

Ook de kwaliteit van de sok is zeer belangrijk. Goedkope sokken met minder goede stoffen of sokken van mindere fabricage kunnen serieus afbreuk doen aan je looks. Het contrast met een mooi pak en een goedkope sok is enorm. Koop dus altijd kwalitatieve sokken!

Welke kleuren zijn geschikt

Wat betreft de basis kleur kun je kiezen uit vier kleuren. En vergeet niet een tint donkerder te dragen dan de tint van je pak.

Rood

rode sokken onder een blauw pak

Rood zorgt voor een groot contrast en rode sokken stralen kracht uit. Neem een donker blauw pak met een bordeaux rode donkere sok als voorbeeld. Dit is een hele chique manier om goed en toch een beetje opvallend voor de dag te komen.

Blauw

blauwe  sokken onder een blauw pak

Blauw is een ingetogen kleur voor een blauw pak. Een donkere blauwe sok zorgt er voor dat de nadruk op uw pak komt te liggen. Dit zorgt voor een rustige en weloverwogen uitstraling.

Grijs

grijze sokken onder een blauw pak

Grijs kan ook goed onder een blauwe broek. Dit is een zeer professionele kleur en geeft een wat meer zakelijkere uitstraling.

Bruin

bruine  sokken onder een blauw pak

Bruin is altijd een goede keuze onder blauw. Maar zorg wel voor een andere kleur of tint schoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *