Tempish Wenox Top 100

De Tempish Wenox Top 100 zijn aantrekkelijke inline skates, ontworpen voor actieve fitness skaters, en combineren alle huidige moderne technologieën en trends in fitness skating.

Voor welk type skater zijn de Tempish Wenox top 100 geschikt

De schaats is ontworpen voor gevorderde en ervaren schaatsers. Je staat hoger op de wielen wat vraagt om een goede basis die je moet hebben, om jezelf stabiel te houden op hogere skates. Vooral geschikt voor recreatief skaten, en niet geschikt voor agressief of stuntskaten.

Langere afstanden of voor korte ritjes door de stad zijn deze skates ideaal. Makkelijk aan te trekken, veiliger in het verkeer door reflectie, en duurzaam.

De Wielen en het frame

de wielen van 100 mm en het frame getailleerd

Zeer stevig frame voor 3 wielen met een maximale afmeting van 100 mm. De 100mm wielen maken het mogelijk heel snel en comfortabel te skaten, zelfs over langere afstanden. Oneffendheden in de weg vallen minder op door de grotere oppervlakte van de wielen.

Het frame is betrekkelijk kort, wat de wendbaarheid van de schaats vergroot en hem gemakkelijker bestuurbaar maakt als je schaatst op plaatsen waar je vaker van richting moet veranderen, wat de schaats erg speels en leuk maakt.

Abec-9 Lagers die tegen een stootje kunnen

De tempish wenox is voorzien van Abec 9 wiellagers met rubber afdekking

De lagers in de Tempish Wenox Top 100 zijn Abec 9 lagers met rubber afdichting. Rubberen afdichtingen maken het veel makkelijker om je lagers te onderhouden. Deze kunnen namelijk uit genomen worden, en weer worden teruggeplaatst.

De Softboot gemaakt voor comfortabel skaten

de boots comfortabele dubbellaags voering

De comfortabele voering van de boots is dubbellaags, Zachte binnenkant met een hardere buitenlaag. De hardere buitenlaag houdt de voet stevig in het skelet, terwijl de zachtere binnenlaag de voet stevig dempt, en zo een gevoel van hoog comfort en veilige controle over de schaats bereikt.

Het materiaal aan de binnenkant bestaat uit versterkt Nylon / Nylex. Is anatomisch voorgevormd en heeft geheugen voor de vorm van jouw voet. Rond de achillespees zit zachte voering en de voetzool is ook anatomisch voorgevormd.

Ingebouwde zichtbaarheid voor veiligheid

reflecterende elementen in de voor en achterkant van de tempish wenox

Voor de veiligheid van jezelf en in het verkeer, hebben de skates reflecterende elementen om hun zichtbaarheid in het donker en bij slecht zicht te vergroten.

Ventilatie door slim geplaatste kanalen

Ventilatie via de zool zorgt voor optimale koeling van je voeten

Het stijve skelet wordt via de zool geventileerd en lucht wordt via een binnenzool onder de hele voet verdeeld.

Vetersysteem voor snel in- en uitstappen
Tempish Wenox Top 100 vetersysteem detail

Weg met de oude veters, knopen, loshalen enzovoort. het moderne “TEMPISH vetersysteem” maakt het mogelijk de schaats snel aan te trekken en los te maken.
Door de enkelband en de bovenste gesp op de kraag van de schaats aan te spannen, kan elke gebruiker de optimale positie van de voet in het skelet instellen, ideale en comfortabele controle over de schaats.

Het vetersysteem kan flink strak aangetrokken worden, dus geen zorgen als je een lekkere strakke skate fijn vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *